Saksalaiskiekkoilija syöksyi kiekon tielle ja joutui hengenvaaraan – sylki verta ja menetti tajuntansa

saksalaiskiekkoilija kisamatka Wiljami Myllylä liiga jääkiekko pelaajayhdistyksen puheenjohtaja jari kostiainen tappara - pallomeri.net

21-vuotias saksalaiskiekkoilija Max Gimmel joutui hengenvaaraan, kun puolustaja päätti lähteä blokkaamaan laukausta.

Selber Wölfen riveissä pelaava Gimmel syöksyi kiekon tielle ottelussa Ravensburg Towerstarsia vastaan. Frankenpost-lehden mukaan puolustaja sai kovan laukauksen suoraan keuhkojen korkeudelle ja tällä oli radikaalit seuraukset.

Laukauksen voimasta tuupertuneen Gimmelin tilanne selvisi nopeasti muille pelaajille sekä yleisölle, joten jäähallin valtasi täydellinen hiljaisuus. Saksalaiskiekkoilija alkoikin sylkemään verta jäälle, minkä lisäksi hän menetti tajuntansa.

Gimmeliä alettiin hoitamaan välittömästi jäähallilla, jotta pelaajan tilanne pystytään vakaannuttamaan. Mediatietojen mukaan puolustaja olikin tajuissaan, kun ambulanssi kuljetti miehen sairaalahoitoon.

Selber Wölfe julkaisi maanantaina tiedotteen pelaajansa voinnista ja se oli todellakin huojennuttavaa luettavaa, sillä Gimmelin tilan kerrottiin olevan vakaa, eikä hengenvaaraa enää ollut.

DEL2-liigan ottelu jouduttiin pelaamaan loppuun sääntöjen mukaan, mutta kumpikaan joukkue ei enää kaukalossa sen enempää yrittänyt. Kello vain käytettiin loppuun, sillä pelaajien ajatukset olivat kaikkialla muualla dramaattisen tilanteen jäljiltä.

Ottelu oli loukkaantumisen hetkellä Ravensburgin hyväksi 7-0, joten ne lukemat jäivät myös loppunumeroiksi.


Pelaajat: