Japanissa otettiin ilo irti sensaatiomaisesta Saksa-voitosta – fanit valtasivat kadun, mutta vain punaisten valojen aikana

Japanissa juhlittiin Saksa-voittoa

Japanissa juhlittiin railakkaasti maan todellista yllätysvoittoa Saksasta. Toki juhlimisessa oli myös huvittavan japanilaisia piirteitä.

Japanin 2-1-voitto Saksasta jalkapallon MM-kisoissa oli todellinen jättiyllätys ja Japanin kamarallakin osattiin ottaa ilo irti upeasta ja täysin odottamattomasta suorituksesta.

Maailman kuuluisimpiin kuuluva risteys, Tokion Shibuyassa sijaitseva Center Gai täyttyi keskiviikkona juhlivista jalkapallofaneista, kun voitto ratkesi.

Twitterissä julkaistulla videolla näkyy, miten ihmiset tulvivat kadulle poliisien estelystä huolimatta. Kun juhlimista katsoi hetken verran pidempään, paljastui siitä huvittava piirre, joka teki juhlimisesta hyvin japanilaista.

Japanilaiset näet ovat juhlan hetkelläkin läpeensä kohteliasta kansaa ja juhlakansa valtasi kadun aina vain punaisten valojen ajaksi. Valojen vaihtuessa juhlijat tottelivat poliisien käskyjä ja siirtyivät jälleen hetkeksi jalkakäytäville odottamaan seuraavaa juhlahetkeä.

Japanissa juhlittiin Saksa-voittoa intomielellä:

Juhlat toki rauhoittuivat aina, kun valot vaihtuivat:

Katso myös: Häikäisevä laukaus – Espanjan superjunnu Gavi teki uransa ensimmäisen MM-maalin huimalla tavalla


Joukkueet: