Saksa-USA näkyy ilmaiseksi – tässä jääkiekon MM-kisojen live stream

Saksa-USA näkyy ilmaiseksi – tässä jääkiekon MM-kisojen live stream

Onko Saksa toipunut murskaavasta 8-1-tappiosta Kanadalle? Tässä ilmainen live stream sunnuntaina pelattavaan Saksa-USA-otteluun.

Saksa-USA 19.5. klo 17:15 – ilmainen live stream

Saksan ja USA:n välisessä ottelussa pelataan isoista pisteistä, sillä kumpikin taistelee tiukasti lohkon kärkisijoista. Turnauksen avausottelunsa hävinnyt USA on parantanut otteitaan ja alla on neljä peräkkäistä voittoa. Sen sijaan Saksa aloitti turnauksen neljällä voitolla, kunnes Kanada katkaisi tuon putken murskaavalla 8-1-voitolla.

Saksalla onkin tiukka paikka, sillä toinen häpeällinen tappio ei tekisi kovin hyvää itseluottamukselle. USA on kuitenkin ottelussa selvä suosikki, sillä se on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue.

Mielenkiintoa ottelusta ei tule puuttumaan, sillä kaukaloon luistelevat muun muassa Leon Draisaitl, Patrick Kane, Jack Eichel ja Johnny Gaudreau. Näin ollen tähtiloistoa tulee riittämään koko 60 minuutin ajan.

Saksa on kuitenkin voittanut joukkueiden edellisistä kolmesta MM-kisojen kohtaamisesta kaksi. Näin ollen sieltä voi kaivaa uskoa, kun kiekko Kosicessa tippuu jäähän sunnuntaina klo 17:15.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Sunnuntain otteluohjelma:

Klo 17:15 Saksa-USA

Klo 17:15 Itävalta-Tshekki

Klo 21:15 Sveitsi-Venäjä

Klo 21:15 Ranska-Suomi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut