Saksa-Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Suomi-Sveitsi Saksa-Suomi Suomen u20 nuoret leijonat nuorten leijonien antti pennanen

U20 MM-kisat käynnistyvät Nuorten Leijonien osalta joulupäivän ja tapaninpäivän välisenä yönä ottelulla Saksaa vastaan. Näin katsot Saksa-Suomi-ottelun.

Osallistu U20 MM-kisojen veikkauskisaan ja voita 500 euroa!

Nuoret Leijonat lähtee kovin odotuksin tulevaan U20-turnaukseen, sillä ainoastaan kultamitali voi olla tavoitteena. Ensiksi on kuitenkin saatava peliesitykset vaaditulle tasolle. Tarinan kirjoittaminen käynnistyy Saksaa vastaan. Ennakkoon Suomella ei pitäisi olla avausottelussa minkäänlaisia ongelmia. Alkulohkossa on muutenkin aikaa harjoitella kuvioita, sillä ennakkoon Kanada on ainoa potentiaalinen vastustaja.

Toinen lohko on selvästi kovempi, mikä tarkoittaa automaattisesti sitä, että puolivälierissä vastaan asettuu todellinen huippumaa. Näin ollen aikaa ei ole tuhlattavaksi, vaan pelin on kehityttävä ottelu toisensa perään.

Mainos alkaa

Näin katsot Saksa-Suomi-ottelun tv:stä suorana lähetyksenä

Jääkiekon U20 MM-kisojen televisio-oikeudet ovat tänä vuonna Discoveryn omistuksessa. Se tarkoittaa sitä, että pelit tulevat TV5:n sekä Dplay-palvelun kautta. Suomen ottelut näkyvät tietysti ilmaiseksi juuri TV5-kanavalta. Maksullisen Dplayn puolelta on nähtävissä kaikki turnauksen ottelut, mikä on poikkeuksellista, sillä aikaisemmin vain Suomen ottelut ovat olleet nähtävillä sekä tietysti turnaukset pudotuspelit.

Nyt kiekkofanit saavat todellista viihdettä loppuvuoteen sekä alkuvuoteen 2021, kun U20-pelaajien vauhdikkaita otteluita on tarjolla televisiosta jokaisena päivänä.