Häikäisevä soolosuoritus – Saksan Joshua Samanski pujotteli upean coast-to-coast -maalin U20 MM-kisoissa

Joshua Samanski Saksa U20

U20 MM-kisoissa nähtiin varhainen ehdokas kisojen maaliksi, kun Saksan Joshua Samanski päätti painella koko kentän läpi.

U20 MM-kisojen suosikkeihin kuuluva USA ei antanut Saksan yllättää itseään aina arvaamattomassa kisa-avauksessa, vaan jenkit rätki taululle selvät 5-1-lukemat jättäen hyvin vähän epäselvyyksiä paremmuudestaan.

Saksa sai kuitenkin kuparisen rikki ja maali syntyi harvinaisen tyylikkäällä tavalla. Nykykiekossa alkaa olla hyvinkin harvinaista ylipäätään, että yksi pelaaja tekee pitkän soolosuorituksen, mutta juuri tällainen temppu nähtiin Saksan Joshua Samanskilta, kun Saksa pelasi ylivoimaa hieman kolmannen erän puolivälin jälkeen.

Samanski sai kiekon omalla alueella haltuunsa ja huomasi, että reitti voisi olla auki. Samanski ei empinyt, vaan lähti polkemaan harhauttaen matkan varrella kaikki neljä jenkkipeluria. Samanski ajoi aina maalille saakka ja livautti kiekon tylysti rystyltä häkkiin.

Lisäsyvyyttä suoritukseen tuo vielä se, että hän oli menettää kiekon matkan varrella, mutta pystyi hienosti nappaamaan pelivälineen uudestaan haltuunsa.

Saksan Joshua Samanski kikkaili astetta näyttävämmän ylivoimamaalin:

Katso myös: Saksalaishyökkääjä lensi pihalle U20-kisoissa – taklasi rajusti USA-pelaajaa päähän


Joukkueet: