Video: HIFK:n Sakari Mattila upotti hemaisevan kauniin vaparimaalin – värikäs ilta päättyi naurettavaan ulosajoon

Sakari Mattila HIFK / Pallomeri.net

HIFK:n Sakari Mattila oli tapahtumien keskipisteessä ottelussa SJK:ta vastaan. Hän teki upean vaparimaalin ja sai naurettavan punaisen.

SJK isännöi HJK:ta maanantain Veikkausliiga-kierroksella ja varsinkin ottelun toinen jakso äityi värikkääksi. Tapahtumien keskipisteessä oli HIFK:n Sakari Mattila, joka teki ensin aivan huikaisevan vapaapotkumaalin ja myöhemmin hänet ajettiin hyvin kyseenalaisesti ulos.

Maali syntyi 53. minuutilla, kun SJK johti ottelua 2-0. Noin 20 metristä ampumaan lähtenyt Mattila tykitti pallon upeasti yläkulmaan aivan jäätävällä kierteellä. Mattilan todellinen banaanipotku nousi korkealle ja putosi juuri oikeaan paikkaan riman alle.

SJK meni myöhemmin 3-1-johtoon, mutta HIFK tuli vielä maalin päähän lisäajalla. Kiri kuitenkin katkesi, kun Mattila nousi jälleen tapahtumien polttopisteeseen.

Mainos alkaa

Mattila sai pallon keskikentällä, mutta sai myös SJK-pakki Murilon kimppuunsa. Murilo roikkui hänessä kiinni ja onnistui kaatamaan sekä itsensä että Mattilan.

Mattila suivaantui tästä ja tönäisi Muriloa molempien ollessa maassa. Murilo käytti tilaisuutensa sikamaisesti ja alkoi sätkimään sekä kierimään esittäen teatraalisesti, että Mattila olisi lyönyt häntä.

Valitettavasti ottelun erotuomari astui tähän miinaan täysillä ja antoi maksimissaan varoituksen arvoisesta tönäisystä Mattilalle suoran punaisen kortin. Toki HIFK:n kiri oli epätodennäköisissä kantimissa, mutta Mattilan tuomiota on silti helppo pitää täysin kohtuuttomana.

Sakari Mattila lataa aivan huikean banaanipotkun:

Mattila ajetaan lisäajalla ulos naurettavan kevyesti:

Katso myös: Video: Gonzalo Higuain mokasi rankkarin radikaalilla tavalla – vastustajan pelaajien hurjat tuuletukset menivät ihon alle


Joukkueet: