Maukas siirtopommi NHL:ssä – kultaleijona Sakari Manninen teki sopimuksen Vegasin kanssa

Sakari Manninen Leijonat

Siirtomarkkinoilta pamahti mahtava suomalaisuutinen, kun Leijonien tähtenä viime vuodet tuikkinut Sakari Manninen teki NHL-sopimuksen.

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat aukesivat keskiviikkoiltana Suomen aikaa ja mukaan mahtui myös suomalaisittain herkullinen siirtopommi, kun Leijonille MM-kullan tänä keväänä ratkaissut Sakari Manninen solmi NHL-sopimuksen.

30-vuotias Manninen siirtyy Vegas Golden Knightsin riveihin. Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoi asiasta Twitter-tilillään. Sopimuksen tarkat ehdot ovat vielä tällä erää hämärän peitossa. Manninen siirtyy rapakon taakse KHL-seura Salavat Julajev Ufan riveistä, jossa hän pelasi kolmen viime kauden ajan.

Manninen on tehnyt vahvaa tulosta niin seura- kuin maajoukkuetasollakin jo vuosien ajan, mutta NHL:stä ei ole osoitettu kiinnostusta häntä kohtaan. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, niin Mannisen koko lienee ollut tähän mennessä se rajoittava tekijä, joka on pitänyt NHL-seurat loitolla. Vaikka Mannisen taidot ovat NHL-tasoa, niin pituutta hänellä on vain 172 senttiä.

Tsekkaa myös: Lähde: Artturi Lehkonen teki jatkosopimuksen Coloradoon – arvo yli 20 miljoonaa dollaria


Pelaajat:
Joukkueet: