Video: Uskomaton tuuripomppu – Sakari Manninen jatkoi avauksen päädyn sijasta maaliin

Ufan Sakari Manninen yllättää SKA-veskarin / Pallomeri.net

Ufan Sakari Manninen lihotti kauden maalisaldoaan melkoisella onnenkantamoisella, kun hän ohjasi kiekon vahingossa SKA:n maaliin.

Pietarin SKA kaatoi Salavat Julaev Ufan KHL:n suurseurojen maanantai-illan mittelössä jatkoajalla maalein 3-2.

SKA joutui ottelussa ensin tappiolle varsin hullunkurisella tavalla, kun Ufan Sakari Manninen onnistui pistämään kiekon SKA:n reppuun noin kymmenen minuutin jälkeen.

Koko tilanne lähti liikkeelle, kun Markus Granlund sai irtokiekon Ufan alueella ja bongasi takaisiniselle menossa olleen Mannisen. Granlund lähetti matkaan pitkän avauksen, jota Manninen yritti lopulta vain jatkaa päätyyn, kun SKA:n pakki ehti häntä merkkaamaan.

Manninen sai kiekkoon osuman ja se näyttikin aluksi menevän SKA-maalin ohi oikealta, mutta kun kiekko putosi jäähän, se ottikin yllättävän kimmokkeen ja muutti reittiään radikaalisti.

Kiekko kääntyikin kohti maalin vasenta alakulmaa, eikä maalivahti Mikhail Berdin ehtinyt enää kunnolla reagoimaan, joten kiekko pomppi hänen kannaltaan tuskallisen nolosti omaan maaliin.

Erätauolle mentiin Ufan 2-0-johdossa ja SKA:n valmennus vaihtoikin Berdinin tauolla pois ja laittoi Karjala-turnauksessakin loistaneen Jaroslav Askarovin hänen tilalleen. Tästä alkoi SKA:n nousu, joka huipentui lopulta jatkoaikavoittoon.

Sakari Manninen tekee yhden KHL-kauden onnekkaimmista maaleista:

Katso myös: Video: Aivan posketon mailatorjunta – Davos-veskari pelasti pomminvarman maalin


Pelaajat:
Joukkueet: ,