Video: SaiPa-hyökkääjä lensi pihalle rumasta tempusta – polvitaklaus kolahti ikävästi HIFK-pakkiin

Ville Vainikainen SaiPa / Pallomeri.net

SaiPa sai kotonaan kärsään HIFK:lta maalein 5-2 ja tämän lisäksi hyökkääjä Ville Vainikainen sai ulosajon rumasta polvitaklauksesta.

SaiPa ja HIFK iskivät yhteen Lappeenrannan Kisapuistossa lauantain Liiga-kierroksella ja HIFK poistui kaukalosta voittajana Anton Lundellin taottua peräti neljä osumaa. HIFK:n voittolukemat kirjattiin maalein 5-2.

Ottelussa nähtiin myös ikävä tempaus, kun SaiPan Ville Vainikainen hankki itselleen ulosajon tölväistyään polvellaan HIFK-pakki Mikko Kousaa. Toisen erän puolivälissä sattuneessa tilanteessa molemmat pelaajat olivat menossa samaan irtokiekkoon.

Mainos alkaa

Kousa ehti siihen ensin ja vei kiekon Vainikaisen längistä läpi. Vainikainen yritti seurata ja pysäyttää Kousan ojentamalla polvensa hänen tielle. Vainikaisen polvi kajahti todella ilkeän näköisesti Kousan reiteen ja hänet jouduttiin auttamaan kentältä pois.

Tuomaristo piti lyhyen palaverin tilanteesta ja päätyi tuomitsemaan Vainikaisella 5+20 minuuttia polvitaklauksesta. Liigassa ei ole tällä kaudella tuomittu vielä ainuttakaan pelikieltoa.

SaiPa-hyökkääjä Ville Vainikainen lensi pelistä pihalla tämän polvitaklauksen vuoksi:

Katso myös: Video: HIFK:n Anton Lundell sinetöi hatullisen fantastisella tavalla


Joukkueet: ,