SaiPa julkaisi synkän tiedotteen – seura aloittaa muutosneuvottelut, jopa yhdeksää uhkaa potkut

SaiPa JYP Liiga - Pallomeri.net

Liigajumbo SaiPa tiedottaa, että seura aloittaa muutosneuvottelut, joiden myötä iso osa vakituisesta henkilöstöstä on potku-uhan alla.

SaiPan taustayhtiö Liiga-SaiPa Oy tiedottaa aloittaa muutosneuvottelut, jotka koskevat yhtiön vakituista henkilökuntaa. Neuvottelut voivat tiedotteen mukaan johtaa useiden työntekijöiden irtisanomiseen.

SaiPan vaikeasta taloudellisesta tilanteesta on uutisoitu pitkin syksyä ja seura onkin jo päättänyt sekä data-analyytikkonsa että vasta taannoin palkatun kehitysjohtajan työsuhteet.

Alkavien muutosneuvotteluiden piiriin kuuluvat toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa yhtiössä työskentelevät toimistotyöntekijät, ravintolatyöntekijät, SaiPa Shopin työntekijät sekä huollon työntekijät. Muutosneuvottelut eivät siis koske valmennusta, urheilujohtajaa ja pelaajia.

SaiPa tiedottaa aloittavansa muutosneuvottelut taloudellisista, tuotannollisista sekä toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Harkinnassa ovat toimintojen sopeuttaminen, tehostaminen sekä työtehtävien uudelleenjärjestelyt ja mahdolliset lakkauttamiset. Yhtiön mukaan toimenpiteet voivat johtaa enintään yhdeksän työntekijän irtisanomiseen, lomauttamiseen tai osa-aikaistamiseen.

SaiPa on sarjassa viimeisenä jo 14 pistettä toiseksi viimeisenä olevasta HPK:sta jääneenä. Kehnon urheilullisen menestyksen lisäksi myös yleisömäärät ovat jääneet tavoitteista. SaiPa budjetoi tälle kaudelle 3300 katsojaa kotiottelua kohden. 12 kotiottelun jälkeen keskiarvo on 2733, eli budjetoituun nähden seura reilusti perässä tavoitteistaan.

Tsekkaa myös: Porin Ässät julkaisi uuden vaihtoehtoisen logon – myös kolmospaita julkistettiin


Joukkueet: