Liigassa koettiin harvinainen tilanne – SaiPa-hyökkääjä nappasi neljä kahden minuutin jäähyä korkeasta mailasta samassa erässä

SaiPa Mikael Kuronen Liiga / Pallomeri.net

SaiPa-hyökkääjä Mikael Kuronen vietti Tapparaa vastaan aikaa toisessa erässä enemmän jäähyboksissa kuin kaukalossa, sillä mies nappasi urakalla jäähyjä korkeasta mailasta.

Kurosen 2. erä sai heti ikävän startin, kun mies komennettiin vain 27 sekunnin pelin jälkeen jäähyaitioon korkeasta mailasta. Tappara ei jättänyt ylivoimaa hyödyntämättä, vaan Jere Karjalainen laukoi vierailijat 2-0-johtoon.

Reilut viisi minuuttia tästä ja Kuronen joutui jälleen jäähylle. Tälläkin kertaa syynä oli korkea maila, mutta tuomio vaihtui kahden minuutin jäähystä 2+2-minuutin jäähyksi. Tappara oli jälleen tylynä päällä, kun Jarkko Malinen viimeisteli numeroiksi 3-0.

Mainos alkaa:

Ei kahta ilman kolmatta. Nimittäin Kuronen lähti jälleen jäähyaitioon ajassa 33:47. Syyn varmasti voitte arvatakin. Kyllä, se oli jälleen korkea maila. Myös seuraukset olivat totutut, sillä Jere Karjalainen osui toistamiseen ja kasvatti vierailijoiden johdon neljään maaliin.

Näin ollen Kuronen sai kahdeksan minuutin edestä jäähyjä korkeasta mailasta ja vastustaja rokotti kolmesti, joten juurikaan synkempää erää ei yhdelle miehelle voi koitua.

SaiPa-hyökkääjä Mikael Kuronen kulutti huolella jäähypenkkiä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Siellä on SaiPan kopissa sahalle töitä. 😂 #Liiga #SaiPa

Henkilön Pallomeri.net (@pallomerinet) jakama julkaisu


Pelaajat:
Joukkueet: