“Kisapuiston näytelmäkerho” iski jälleen – SaiPa julkisti uuden pelaajahankintansa mainiolla videolla

SaiPa

Hulvattomista videotuotannoistaan tunnettu SaiPa iski jälleen, kun kanadalaispakki Greg Moron sopimus julkaistiin Diili-ohjelman parodialla.

SaiPa on viime vuosina julkaissut monia uutisia hupaisilla parodiavideoilla, eikä “Kisapuiston näytelmäkerho” jättänyt tälläkään kertaa ketään kylmäksi, kun seura pisti videotuotannon pystyyn julkaistakseen kanadalaispuolustaja Greg Moron sopimuksen.

Tällä kertaa SaiPan väki parodioi Diili-ohjelmaa, jossa pääosaa, eli “JooJoo Linnavirtaa” esitti seuran viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen. Linnavirta adjutantteineen arvioi “jaksossa” Connor McDavidin ja Moron toimintaa.

McDavid sai Linnavirran adjutanteilta karut arviot joukkuepelaamisestaan ja Linnavirta antoi hänelle potkut. Moroa sen sijaan luonnehdittiin isokokoiseksi vahvaksi puolustajaksi, jonka vahvuudet ovat alivoimapelissä. Videotodisteet ja luonnehdinta riitti vakuuttamaan Linnavirran siinä määrin, että Moro poistui pöydästä sopimuksen kera.

Tosielämässä Moro pelasi viime kauden loppuun AHL:n Stockton Heatissä aloitettuaan kauden ECHL:n puolella Kansas City Mavericksin riveissä. Moro on 26-vuotias, 193-senttinen, 93-kiloinen ja ampuu rightin puolelta.

SaiPa julkaisi kanadalaispuolustaja Greg Moron sopimuksen hupaisalla videolla:

Katso myös: Corey Perry teki todella ruman tempun – rysähti koko painollaan vastustajan jalan päälle


Joukkueet: