Video: Sacramento Kings sössi neljä perättäistä heittoa jatkoajan lopussa – hävisi dramaattisesti pisteellä

Sacramento Kings NBA / Pallomeri.net

Sacramento Kings tienasi jatkoajan lopussa neljä tilaisuutta heittää voittokori, mutta hukkasi jokaisen ja hävisi San Antonio Spursille pisteellä.

San Antonio Spursin ja Sacramento Kingsin NBA-ottelusta tuli todellinen vääntö, kun ottelu venyi aina jatkoajalle saakka ja Spurs vei ottelun nimiinsä pisteen erolla lukemin 105-104.

Jatkoajan loppuratkaisu oli myös dramaattinen. Kings sai viimeiseksi jääneen pallonhallinnan aikana peräti neljä vähintäänkin melko vapaata heittopaikkaa, mutta ei vain saanut voittokoria upotettua.

Ensin Buddy Hield raivasi itselleen paikan hyppyheitolle vapaaheittoviivan tuntumasta, mutta heitto jäi vajaaksi. Seuraavaksi Trevor Arizalle pelattiin paikka kolmen pisteen viivalle, mutta hänen yrityksensä oli lopulta se koomisin, sillä hän ei osunut edes korisukkaan.

Ariza sai yrittää hetken päästä uudestaan, kun Kings onnistui akrobaattisella pelastuksella pitämään pallon pelattavissa, mutta raudat kolisivat jälleen. Vielä viimeisellä sekunnilla Hield pääsi yrittämään sivusta, mutta ei saanut layupiaan putoamaan sukkaan, vaan tämäkin yritys jäi vajaaksi.

Sacramento Kings tuhrii neljä ratkaisunpaikkaa:

Katso myös: Video: NBA:ssa nähtiin uskomaton tasoituskori – pallo omassa päässä vielä 1,1 sekuntia ennen loppua


Joukkueet: