Saako Jokerit voittotilin auki? – Näin voit muuttaa 10 euroa yli 110 euroksi

Saako Jokerit voittotilin auki? – Näin voit muuttaa 10 euroa yli 110 euroksi

Jokerit on keskiviikkona tiukan paikan edessä, sillä helsinkiläisjoukkue hävisi pudotuspelien avausosan Dynamo Moskovalle numeroin 2-4.

Jokereilla onkin keskiviikkona jo käytännössä pakkovoitto, sillä kahden kotipelin häviäminen putkeen saattaisi olla erittäin kohtalokasta.

Jokerit oli loistavasti mukana pelissä maanantaina, mutta Dynamo Moskova oli tehokkaampi omissa paikoissaan. Mikäli peli jatkuu kuitenkin samanlaisena, niin Jokereiden voitto on jossain kohtaa välttämätön. Tänään se olisi jo korkea aika tulla tai kausi uhkaa lähestyä loppuaan.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa. Alta voit lukea ohjeet siihen, miten tarjousta hyödyntämällä voi tehdä tiliä Jokereiden voitolla. Mikäli puolestaan uskot Dynamo Moskovan voittoon, niin samalla tavalla on mahdollisuus voittaa 10 eurolla yli 145 euroa.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 111,5 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Jokereiden voitolle
  4. Kirjoitushetkellä Jokereiden voitosta saa kertoimeksi 2.23, joten voittosummaksi tulisi 111,5 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut