Montreal-peluri ajeli Toronton pelaajaa kyseenalaisesti – Ryan Reaves haastoi tappeluun ja antoi kylmää kyytiä

Ryan Reaves Toronto Maple Leafs

Montrealin Michael Pezzetta aiheutti vastustajan loukkaantumisen ja Toronton poliisi Ryan Reaves kuittasi asian antamalla kuonoon.

Montreal Canadiens hävisi kotonaan Toronto Maple Leafsille maalein 4-2 ottelussa, jossa nähtiin myös niin sanottua vanhan liiton meininkiä. Kaikki lähti toisessa erässä liikkeelle siitä, kun Montrealin Michael Pezzetta jysäytti melko myöhäiseltä näyttäneen töötin Toronton David Kampfiin.

Kampf loukkasi itseään niitin seurauksena, joten hieman myöhemmin Pezzetta joutui Toronton poliisin Ryan Reavesin juttusille. Kaksikko kävi tilannetta läpi aloituksen yhteydessä ja kuten olettaa sopikin, putosivat hanskat saman tien, kun kiekko oli jäässä.

Mainos alkaa:

Pezzetta yritti pitää Reavesia etäällä ja onnistuikin hetkellisesti, mutta kun Reaves sai otteen, oli kyyti kylmää. Reaves takoi ensin Pezzettaa nyrkillä niskan ja takaraivon seutuville. Kun Pezzettan kypärä putosi myllyn tuoksinassa, sai Reaves myös napakan moukarin perille myös Pezzettan naamatauluun. Pezzetta rimpuili sen minkä pystyi ja lopulta Reaves paini hänet jäähän tappelun päätteeksi.

Montrealin Michael Pezzetta jyrää Toronton David Kampfin ja Ryan Reaves antaa siitä hyvästä turpaan:

Katso myös: Devils-tähti Jack Hughes töpeksi koomisesti – rankkari meni aivan vihkoon


Pelaajat:
Joukkueet: ,