Video: Vegasin Ryan Reaves sättäsi maalin edessä – nolo oma maali 32 sekunnin pelin jälkeen

Ryan Reaves Vegas Golden Knights / Pallomeri.net

Vegas Golden Knightsin Ryan Reaves pelasi jostain syystä joukkueensa avausvaihtoa ja onnistui sohlaamaan kiekon omaan maaliin vain 32 sekunnin jälkeen.

Valmennus teki varmasti kaikkensa pumpatakseen pelaajat iskuun, kun Vegas Golden Knights saapui Winnipeg Jetsin vieraaksi. Pelaajatkin olivat varmasti valmistaneet itsensä otteluun oikealla tavalla, mutta vähänpä se auttaa, kun pelistä pääseekin ilmat pihalle jo ensimmäisessä vaihdossa.

Peli ehti vanheta vain 32 sekuntia, kun Winnipegin Nikolaj Ehlers kiersi Vegasin maalia ja yritti puolittaisella vanhanaikaisella pyöräyttää kiekkoa ainakin maalille. Hän sai lopulta tililleen maalin, kun Vegasin Ryan Reaves seisoi maalin kulmalla ja onnistui huitaisemaan kiekon omaan rysään.

Liekö sitten Reavesillakin sen verran hyökkäyspään vaistoja nyrkkimiehen roolistaan huolimatta, että ensimmäinen impulssi oli survaista kiekko kohti maalia vai kävikö hänelle vain hassusti? Sen voi jokainen tahollaan päättää, mutta nolo avausmaali oli Vegasille lopun alkua.

Winnipeg ampui avauserään vielä kaksi häkkiä lisää eikä päästänyt Vegasia enää peliin mukaan. Winnipeg voitti lopulta 4-0.

Ryan Reaves sählää kiekon omaan häkkiin:

Katso myös: Video: Bayernin Thomas Müller esitteli yhden huonoimmista kulmapotkuista koskaan


Pelaajat:
Joukkueet: