Video: Michael Pezzetta ei pitänyt Ryan Reavesin taklauksesta – lähti Reavesin perään ja turpiin tuli rajusti

Ryan Reaves Michael Pezzetta tappelu - Pallomeri.net

New York Rangersin Ryan Reaves tunnetaan kovaotteisena pelaajana, ja tämän sai kokea nahoissaan Montreal Canadiensin Michael Pezzetta.

Ottelu oli toisessa erässä, kun Reaves taklasi Pezzettaa keskialueella laidan tuntumassa. Pezzetta ei pitänyt tästä lainkaan vaan päätti lähteä Reavesin perään. Näin jälkiviisaana voidaan todeta, että tämän jahdin olisi voinut ehkä jättää myös suorittamatta.

Reaves vastasi välittömästi tanssikutsuun ja alkoi pienen tunnustelun jälkeen takomaan vastustajaansa siinä määrin, ettei Pezzettalla ollut lopulta mitään jakoa.

Tappelun jälkeen Reavesin kasvoilta paistoikin leveä hymy – ja samaa ilmettä oli havaittavissa myös Rangersin vaihtopenkillä, johon tv-kuva kääntyi taiston tauottua. Yksi kuvassa näkyvistä pelureista oli Kaapo Kakko.

– Enpä ole tuollaista ennen nähnyt, Kakko sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa ja myönsi tappelun sytyttäneen joukkuetta.

Rangers vei voiton nimiinsä lukemin 3-2. Kakko vastasi Rangersin avausmaalista ja hänet valittiin myös ottelun ykköstähdeksi.

Tsekkaa myös:

Video: Aleksander Barkovin polvi telottiin – Scott Mayfieldille ulosajo tilanteesta

Michael Pezzetta sai maistaa Ryan Reavesin kovuutta:

Videon näet myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,