Kauhistuttava ilmalento Nascarissa – Ryan Preece heitti autoineen toistakymmentä volttia

Ryan Preece

Daytonan legendaarisessa Nascar-kisassa nähtiin karmiva tilanne, kun Ryan Preece lähti autoineen lennolle ja pyöri toistakymmentä volttia.

Autourheiluluokka Nascarin legendaarisen maineen saaneessa Daytona International Speedwayn kisassa jouduttiin tällä kertaa todistamaan kauhistuttava hetki, kun Ryan Preecen kisa päättyi todella pelottavalla tavalla.

Preece muutti ajolinjaa ja päätyi kolaroimaan tallikaverinsa Chase Briscoen kanssa. Preecen auto syöksyi kolarin jälkeen ulos radalta ja nousi yhtäkkiä täysin holtittomasti ilmaan. Auto pyöri ilmalennon aikana lähes kaksikymmentä volttia ja päätyi lopulta kauas nurmelle.

Häkellyttävää kyllä, Preece pystyi nousemaan vaurioituneesta autostaan avustettuna ulos ja pelastustyöntekijät saattelivat hänet ambulanssiin. Hoitoon viety Preece lähetti jo kaksi tuntia kilpailun jälkeen viestin viestipalvelu X:ssä.

– Jos haluat olla kilpa-autoilija, sinun on parasta olla kova, hän julisti ja lisäsi tekevänsä paluun radoille.

Preecen tiimi kertoi, että hänet päästettiin sairaalasta sunnuntaiaamuna, mistä hän suuntasi kohti Pohjois-Carolinassa sijaitsevaa kotiaan. Tiimi raportoi aiemmin Preecen olleen hereillä, virkeä ja liikkuva ja pystyneen kommunikoimaan normaalisti perheensä sekä ystäviensä kanssa.

Ryan Preece lähtee kolarin jälkeen karmivalle ilmalennolle:

Tässä lähikuvaa Preecen hurjasta lennosta:

Katso myös: Kammottava loukkaantuminen vapaaottelussa – Fabrizio Escarregan kyynärpää meni täysin sijoiltaan