Video: Ryan Gravesin kämmi muuttui nätiksi harhautukseksi – Rantaselle syöttöpiste

Ryan Gravesin maali Mikko Rantanen - pallomeri.net

Colorado Avalanche kaatoi St. Louis Bluesin sunnuntain NHL-kierroksella lukemin 2-1 ottelussa, joka sai jopa elokuvamaisen tiukan lopun.

Matsia oli nimittäin jäljellä 0,1 sekuntia, kun Nazem Kadri pääsi painamaan paluukiekon reppuun ja Avalanche nappasi sen turvin kaksi sarjapistettä. Tuon osuman voit tsekata aiemmasta jutustamme.

Erikoinen oli myös Avsin 1-1-tasoitusmaali päätöserän alussa. Colorado pääsi kolmella kahta vastaan hyökkäykseen ja Mikko Rantanen jakoi kiekon takamiehen paikalla ollelle Ryan Gravesille.

Graves yritti syöttää kiekon takaisin Rantaselle, mutta tulikin pyyhkineeksi pölyt kiekon päältä – ja tämä moka toimi loistavana veto-/syöttöharhautuksena. Graves ei omista sutimisistaan häkeltynyt vaan hän nappasi kiekon uudemman kerran lapaansa ja kiskaisi pikkumustan kovalla rannelaukauksella Blues-maaliin.

Mainos alkaa

Avalanche ja Blues pelaavat vielä kaksi ottelua niin sanotussa ”sijoitussarjassa”, jossa runkosarjan parhaiten sijoittuneet joukkueet selvittävät lopullisen järjestyksen. Molemmilla on jäljellä ottelut Dallas Starsia sekä Vegas Golden Knightsia vastaan.

Ryan Gravesin sutiminen johti lopulta maaliin:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Joukkueet: ,