Emil Ruusuvuori – Timofey Skatov | Live stream 27.10.

Emil Ruusuvuori - Timofey Skatov live stream atp tennis nur-sultan

Emil Ruusuvuori – Timofey Skatov on Nur-Sultanin ATP-turnauksen avauskierroksen ohjelmassa tiistaina. Otteluun on saatavilla ilmainen live stream!

Emil Ruusuvuori – Timofey Skatov | ATP Nur-Sultan tennis live stream

Emil Ruusuvuoren tie Nur-Sultanin pääsarjaan ei sujunut aivan muitta mutkitta, sillä vaikka karsintojen avausottelu Max Purcellia vastaan kestikin sunnuntaina vain tunnin (6-1, 6-2), joutui Suomen ykköspelaaja Viktor Troickin kanssa maanantaina todella tiukoille.

Kokenut 34-vuotias kehäkettu Troicki kiusasi Ruusuvuorta kolmen erän ja lähes 2,5 tunnin verran. Lopulta suomalaistykki eteni pääsarjaan erälukemien seisoessa tulostaululla muodossa 6-3, 6-7, 6-3.

Suomalaispelurille kävi hyvä arpaonni, sillä avauskierroksella vastaan asettuu villin kortin kisaan saanut Kazakstanin oma poika Timofey Skatov. 19-vuotiaan nuorukaisen ATP-listasijoitus on 438, joten sanomattakin on selvää, että tiistain matsiin suosikkina lähtee Ruusuvuori (ATP-98).

Nur-Sultanin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

Tennis live stream kattaa ATP-turnausten lisäksi myös Masters-kisat, sekä Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä ilmaiseksi, kun Djokovic, Federer, Nadal, Zverev, Thiem, Ruusuvuori ja muut maailman huiput ottavat mittaa toisistaan!