Emil Ruusuvuorelle komea päänahka – Stanislas Wawrinka kaatui Montrealissa

Emil Ruusuvuori tennis Emil Ruusuvuorella
Kuva: Getty Images

Emil Ruusuvuori nähdään tällä viikolla Montrealin Masters 1000 -turnauksessa, ja kisa käynnistyikin suomalaispelurin osalta komeasti.

Maananantain avauskierroksen ottelussa verkon toiselle puolelle asteli kolminkertainen Grand Slam -voittaja Stanislas Wawrinka, joka sai todeta Ruusuvuoren paremmakseen erälukemin 2-1 (6-3, 3-6, 6-3).

– Minulla on suuri kunnioitus Stania kohtaan. Hän on inspiroinut monia vuosien varrella ja on edelleen todella kova taistelija. Nautin todella paljon tästä ottelusta, se oli unelman käyminen toteen, sanoi Ruusuvuori kenttähaastattelussa.

Seuraavalla kierroksella suomalaisen vastustajaksi asettuu puolalainen Hubert Hurkacz (ATP-10). Herrat kohtasivat myös viime viikolla Washingtonin turnauksessa ja tuon matsin Ruusuvuori vei nimiinsä suoraan kahdessa erässä lukemin 6-4, 7-6.

Ruusuvuori myönsi kenttähaastattelussa, että Hurkacz ei viime viikolla ollut parhaimmillaan, kun hän itse taas pelasi erinomaisesti, joten vastaan tulee varmasti nälkäinen ja ärsytetty vastustaja.

Suomalaispelurin ranking tuoreella maailmanlistalla on 44.

Stanislas Wawrinka sai ansaittua tunnustusta Emil Ruusuvuorelta:

https://twitter.com/EmilRuusuvuori/status/1556787264864370688

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat: ,