Emil Ruusuvuori – Pedro Martinez ilmaiseksi – tässä live stream

Emil Ruusuvuori Pedro Martinez live stream australian open

Emil Ruusuvuori ja Pedro Martinez kohtaavat Australian avointen toisella kierroksella. Ottelu on merkitty keskiviikon ohjelmaan.

Ruusuvuori – Martinez – ilmainen tennis live stream

Emil Ruusuvuori esitti todellisen voimannäytön maanantaina Australian Openissa, kun hän kaatoi viisieräisen taiston jälkeen Gael Monfilsin ja eteni jatkoon kauden ensimmäisessä Grand Slamissa.

Turnauksen kymmenenneksi sjoitetun ranskalaisen kaataminen toi varmasti runsaasti itseluottamusta toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu espanjalainen Pedro Martinez.

Martinez ja Ruusuvuori löytyvät perättäisiltä sijoilta maailmanlistalta, sillä Ruusuvuori on sijalla 86 ja Martinez miehittää sijaa 87.

Mainos alkaa

Kaksikko on kohdannut kahdesti aiemmin, ja molemmat ottelut ovat menneet suomalaisen nimiin suoraan 2-0. Australian avoimet jatkuu kaksikon osalta keskiviikkona.

Suomalaisässä pelaa nyt uransa kolmatta Grand Slam -turnausta, ja ensimmäistä kertaa Australian Open -kisassa. Ensimmäisen Grand Slaminsa hän pelasi viime syksynä US Openissa, jossa rahkeet riittivät toiselle kierrokselle. Tämän jälkeen pelatussa Ranskan avoimissa noutaja tuli avauskierroksella.

Kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!