Emil Ruusuvuori – Sebastian Korda – tässä ilmainen live stream!

Ruusuvuori - korda live stream cincinnati atp masters

Emil Ruusuvuori – Sebastian Korda on yksi Cincinnatin ATP Masters -turnauksen ensimmäisen kierroksen otteluista – ja matsiin on tarjolla ilmainen live stream!

Ruusuvuori – Korda live stream – ATP tennis Cincinnati:

Unibet lähettää koko turnauksen suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Niin se vain meni, että Suomen Emil Ruusuvuori jyräsi ensimmäistä kertaa urallaan mukaan ATP Masters 1000 -luokan turnaukseen. Nämä turnauksethan ovat arvoasteikoltaan kovimpia heti neljän Grand Slamin jälkeen.

Mainos alkaa

Voitanee sanoa, että kun ottaa huomioon Ruusuvuoren päässeen mukaan karsintojen kautta, kävi ensimmäisen vastustajan kanssa todella hyvä arpaonni. Verkon toiselle puolelle nimittäin astelee 20-vuotias jenkkipeluri Sebastian Korda, jonka ATP-listasijoitus on 223.

Hieman oudolta kuulostaakin siis se fakta, että vaikka 21-vuotias Ruusuvuori (ATP-101) pelaakin vasta ensimmäistä Masters-turnaustaan, lähtee hän tähän otteluun todella selvänä ennakkosuosikkina.

Mielenkiintoista on yleisesti nähdä, missä kunnossa pelaajat ovat, sillä onhan kyseessä ensimmäinen turnaus sen jälkeen, kun vallitseva terveystilanne pakotti kauden pysähdyksiin.

Ruusuvuoren ja Kordan ottelu on sunnuntain ohjelmassa.

Cincinnatin ATP-turnauksen sivut