Emil Ruusuvuori – Adrian Mannarino | Live stream 31.10.

emil ruusuvuori - adrian mannarino live stream atp nur-sultan

Välierä Emil Ruusuvuori – Adrian Mannarino on Nur-Sultanin ATP-turnauksen ohjelmassa lauantaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Adrian Mannarino | ATP Nur-Sultan tennis live stream

Emil Ruusuvuoren mahtava vire Kazakstanin ATP-kisassa sai jatkoa perjantaina, kun hän kaatoi kotiyleisön suosikin Mikhail Kukushkinin 2-0 ja eteni uransa ensimmäiseen semifinaaliin ATP-tasolla. Pelkästään puolivälieräpaikka oli suomalaispelurille jo loistava merkkipaalu, sillä olihan sekin uran ensimmäinen laatuaan.

Finaalissa Ruusuvuoren vastustajaksi asettuu Adrian Mannarino, joka on todella kova pala purtavaksi – kertoohan sen jo pelkästään italialaispelurin ranking maailmanlistalla: 39. Ruusuvuori löytyy samaisen listan 98. sijalta, mutta korotusta tuohon on hienojen otteiden myötä luvassa reilusti, kävi lauantaina miten tahansa.

On kuitenkin täysin mahdollista, että supervireinen suomalainen jatkaa lauantaina voitokasta kulkuaan ja pelaa sunnuntaina finaalissa!

Nur-Sultanin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

Tennis live stream kattaa myös ATP Masters -kisat, sekä Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Djokovic, Federer, Nadal, Zverev, Thiem, Ruusuvuori ja muut maailman huiput ottavat mittaa toisistaan!