Tyly rankkari AHL:n All Star -tapahtumassa – ex TPS-peluri Ruslan Iskhakov vei veskarin aivan kahville

Ruslan Iskhakov Bridgeport Islanders

New York Islandersin farmijoukkueessa pelaava entinen TPS-hyökkääjä Ruslan Iskhakov antoi kovan näytteen rankkaritaidoistaan.

Kun NHL oli All Star -tauolla, oli sama tietenkin tosiasia myös farmiliiga AHL:n puolella. AHL:n tapahtuma koostui NHL:n tapaan taitokisoista sekä turnauksesta, jossa kapteenien valitsemien joukkueiden sijaan kohtasivat divisioonien parhaista kasatut joukkueet.

Ottelussa Atlantic-divisioonan ja Pacific-divisioonan välillä mentiin aina rankkarikisaan asti hakemaan ratkaisua, jota ei lopulta tullut, sillä ottelu päättyi rankkareidenkin jälkeen tasan 2-2. Vaikka voittoa tuonutta osumaa ei nähty, niin yleisö sai silti nähdä yhden illan kiistattomista tähtihetkistä.

Tämä nähtiin, kun tuli Atlantic-divisioonaa edustaneen Bridgeport Islandersin Ruslan Iskhakovin vuoro näyttää taitojaan. Niin TPS:n paidassa hopeaa keväällä 2021 voittanut sentteri todella myös teki.

Iskhakov ajoitti harhautuksensa loistavasti ja vei veskarin aivan kuutamolle ennen kuin hän alleviivasi suorituksensa tylyyttä nostamalla kiekon tyhjän maalin ylähyllylle.

Ruslan Iskhakov kikkasi veskarin kunnolla kahville AHL:n All Star -tapahtumassa:

Katso myös: Järjetön torjunta – Björklövenin Niklas Svedberg heitti mailansa pois ja pelasti avopaikan kilpikäden kämmenellä


Pelaajat:
Joukkueet: