Ruotsin valmentajalta erikoinen selitys hämmennystä herättäneelle ”haastotilanteelle”

Ruotsin valmentaja suomen maali haasto

Marko Anttila iski MM-puolivälierien 4-4-tasoituksen, mutta hetken luultiin, että Ruotsin joukkueen suunnalta olisi tulossa videohaasto.

Tuomarit olivat jo selvästi menossa katselemaan videoita ja myös tv-lähetyksessä kelailtiin sitä, oliko Atte Ohtamaa aiemmin ehtinyt siniviivan väärälle puolelle vai ei.

Hämmentävä torikokous päättyi kuitenkin äkisti siihen, että toinen päätuomareista vihelsi pilliinsä ja osoitti keskiympyrään. Ruotsin valmentaja Rikard Grönborg antoi pelin jälkeen varsin erikoisen selityksen sille, mistä viivästyksessä oli kyse.

– Jos se olisi ollut paitsio, olisin käyttänyt haaston. Halusin vain pelata aikaa. Kysyin tuomarilta voisiko hän odottaa, koska emme kuulleet videovalmentajaamme.

Mainos alkaa

Otteluhan päättyi lopulta jatkoajalla Suomen 5-4-voittoon, kun Sakari Mannisen mahtava rannelaukaus upposi Henrik Lundqvistin selän taakse.

Alla oleva kuva osoittaa, että Ruotsi toimi haastotilanteessa täysin oikein. Olisihan turhasta haastosta ollut luvassa vielä kahden minuutin rangaistus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen MTV Jääkiekon Twitter-tilillä.


Joukkueet: ,