Ruotsin salibandyn Superligassa nähtiin eeppinen rankkarikisa – Linköping-pelaajat nöyryyttivät vastustajan veskaria ilmaveivirankkareillaan

Ruotsin

Ruotsin salibandyn Superligassa nähtiin vaiherikas ottelu, kun Linköping kaatui Storvretan rankkarikisan jälkeen numeroin 7-6.

Rankkarikisasta muodostuikin todellinen henkien taisto, sillä Linköpingin pelaajat saivat ilmaveivirankkareillaan Storvretan maalivahdin aivan hermoromahduksen partaalle. Storvreta-veskari kuittailikin aina torjuntojensa jälkeen takaisin, mutta se oli laiha lohtu, koska tuloksena oli lopulta tappio.

Ottelun sankariksi nousi Linköpingin Simon Palmen, joka veivaili pallon vastustamattomasti maaliin.

Kyseiset ilmaveivirankkarit ovat puhuttaneet salibandypiireissä viime vuosien aikana, sillä maalivahtien kannalta tilanne on lohduton. Ilmassa tapahtuvat veivit jättävät melko vähän mahdollisuuksia, koska pelaajat voivat rauhassa veivailla palloa puolelta toiselle odottaen tilan vapautumista.

Tämä on johtanut siihen, että maalivahdit eivät ole edes kiinnostuneet välillä torjunnoista. Tästä esimerkki nähtiin muun muassa salibandyn MM-kisoissa.

Ruotsin Superligan zorro-rankkarit puhuttavat

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!