Ruotsin käsipallovalmentajalta karmea aivopieru: Vitsaili pommilla – Kööpenhaminan lentokenttä suljettiin

Käsipallo naisten u-18 valmentaja - pallomeri.net

Ruotsin naisten U18-maajoukkueen matka Montenegrossa pidettäviin käsipallon MM-kisoihin sai odotamattoman käänteen Kööpenhaminan lentokentällä.

Joukkueen mukana olleelta valmentaja Pontus Ward Wiklundilta kysyttiin turvatarkastuksessa hänen käsimatkatavaroidensa sisältöä.

– Siellä on pommi, vastasi Wiklund kieli poskessa.

Turvatarkastuksen väki ei kuitenkaan – ymmärrettävistä syistä – suhtautunut Wiklundin heittoon huumorilla vaan terminaali suljettiin välittömästi ja paikalle kutsuttiin pommiryhmä selvittämään tilanne.

Pommia ei luonnollisestikaan Wiklundin tavaroista löytynyt, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Mies sai välittömästi potkut maajoukkuevalmentajan pestistä.

– Menetin harkintakykyni hetkeksi, ja vitsailin asiasta jolla ei pitäisi todellakaan laskea leikkiä. Pyydän anteeksi maajoukkueelta, liitolta, lentokentän henkilökunnalta, ja kaikilta muilta ihmisiltä, joihin tekoni vaikutti. Ymmärrän asian vakavuuden ja tekoni idioottimaisuuden, Wiklund lausui tiedotteessa.

Sarjatasolla mies valmentaa göteborgilaista Önnereds HK:ta. Seurajoukkue ehti jo tiedottamaan, että Wiklund saa kohusta huolimatta jatkaa pestissään.