Ruotsi-Venäjä näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Ruotsi-Venäjä näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Ruotsi-Venäjä huipentaa tämän vuoden jääkiekon MM-kisojen lohkovaiheen, sillä joukkueet iskevät yhteen tiistai-iltana klo 21:15.

Ruotsi-Venäjä 21.5. klo 21:15 – tässä ilmainen live stream

Ruotsin ja Venäjän välisessä ottelussa taistellaan lohkovoitosta, joka voisi parhaimmassa tapauksessa tarkoittaa Suomen, USA:n ja Kanadan välttämistä puolivälierissä. Tiukimmin lohkovoitossa kiinni on Venäjä, joka ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan ottelua kevään MM-turnauksessa. Ruotsi taas on hävinnyt Tshekeille, joten Venäjälle riittää yksikin piste varmistamaan lohkovoitto.

Tässä kamppailussa vilisee todellisia tähtipelaajia, joten tämän parempaa näytöstä alkulohkossa tuskin on nähty. Nikita Kucherovin, Jevgeni Malkinin ja Alexander Ovechkinin tähdittämä Venäjä ei tule pääsemään helpolla, sillä varsinkin William Nylander on ollut älyttömässä iskussa. Tre Kronorilla on varaa nostaakin kaasua, sillä muun muassa Elias Pettersson on vielä toistaiseksi ollut melko näkymätön.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut