Ruotsi-Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Suomi Leijonat Ruotsi Leijonien Jääkiekon MM-kisat 2025
Kuva: Getty Images

Ruotsi ja Suomi kohtaavat torstaina todellisessa klassikossa, josta vain toinen jatkaa välieriin. Tässä live stream otteluun.

Leijonien alkulohko sujui todella tahmeasti, joten odotukset ovat aivan pohjalla torstain puolivälierään, jossa vastaan asettuu voitosta voittoon marssinut Ruotsi. Ennakolta tasoero joukkueiden välillä on aivan valtaisa, joten suosikista ei ole mitään epäilyksiä.

Ruotsilla on aivan jäätävä pakisto, kun maan parhaat NHL-pelaajat tulivat ryminällä turnaukseen. Myös hyökkäyksestä löytyy kovan luokan NHL-pelaajia, joten materiaali on kiistatta yksi turnauksen kovimmista.

Mainos alkaa:

Suomella ei ole oikeastaan mikään osa-alue kulkenut ja ajoittain tuntuu siltä, että vastustajat osaavat lukea täydellisesti jo Leijonien pelitapaakin. Eli sieltäkään ei ole ollut tarjolla mitään kilpailuetua. Tässä vaiheessa rajallinen materiaali paistaa pahasti läpi, kun vastustajan paremmat yksilöt tekevät kaukalossa mitä haluavat.

MM-kisojen puolivälierät ovat kuitenkin yhdestä poikki ja suurempiakin ihmeitä on vuosien saatossa nähty. Suomi tarvitsee puolelleen kuitenkin onnea sekä aivan täydellisen suorituksen selvitäkseen jatkoon.

Nappaa jopa 30 € ilmaisveto jääkiekkoon!

Ruotsi-Suomi ilmainen live stream

1. Avaa maksuton tili Rabonalle TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Valitse valikosta Suomen ottelu Ruotsia vastaan

3. Nauti ilmaiseksi huippuottelusta