Ruotsi suli käsittämättömästi – Kanada kiri kolmannessa erässä kolmen maalin takaa tasoihin ja voitti jatkoajalla

Kanada MM-kisat 2022

MM-kisoissa nähtiin huikeaa draamaa, kun Kanada nousi Ruotsia vastaan kolmannessa erässä kolmen maalin takaa rinnalle ja ohi.

MM-kisojen puolivälierät saatiin käyntiin huimalla näytelmällä, kun Ruotsi menetti jo lähes varmalta näyttäneen välieräpaikan, kun Kanada kiipesi kolmannessa erässä rinnalle kolmen maalin takaa voittaen ottelun lopulta jatkoajalla maalein 4-3.

Ruotsi oli jo toisessa erässä ottavana osapuolena, mutta muuri murtui vasta kolmannen erän alussa, kun Kanadan Ryan Graves rikkoi kuparisen. Ruotsi kuitenkin sinnitteli kahden maalin johtoasemassa aivan erän lopulle, kunnes sulaminen tapahtui salamannopeasti.

Mainos alkaa:

Ruotsin tähtipakki Rasmus Dahlin heitti kiekon katsomoon lahjoittaen Kanadalle ilmaisen ylivoiman, jota vaahteralehtipaidat eivät jättäneet hyödyntämättä. Pierre-Luc Dubois pääsi iskemään kiekon pönttöön vain sekuntia ennen jäähyn päättymistä. Vain 30 sekuntia myöhemmin peli olikin jo tasan, kun Mathew Barzal painoi pelin tasoihin.

Tre Kronorin loppu koitti jatkoajalla, kun William Nylander otti kahden minuutin rangaistuksen ja Drake Batherson tykitti verkon kireälle viimeistellen Kanadan huikean nousun.

Kanada nousee jatkoajalla voittoon ottelussa Ruotsia vastaan:

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1529854353967677441

Katso myös: Hätkähdyttävä episodi Venäjällä – maalivahti hakkasi tuomareita nyrkeillä ja mailalla pikkujunnujen pelissä


Joukkueet: ,