Video: Ruotsi nousi 1-1-tasapeliin Zlatan Ibrahimovicin syötöllä

irlanti ruotsi zlatan pallomeri.net
irlanti ruotsi zlatan pallomeri.net

Irlanti ja Ruotsi kohtasivat jalkapallon EM-kisojen E-lohkon ottelussa Pariisissa maanantaialkuiltana. Tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta 1-1-tasuriin.

Lohko E: Stade de France (80 000 katsojaa), Pariisi.
Irlanti – Ruotsi 1-1 (0-0)
47′ Wes Hoolahan, 1-0
71′ oma maali, 1-1

Ottelun alkupuoli mentiin Irlannin selkeässä pallonhallinnassa. Kymmenisen minuutin hujakoilla Jeff Hendrick pääsi laukomaan 20 metristä, mutta Ruotsin monimetrinen maalivahtikonkari Andreas Isaksson torjui hienosti. Sitten 17. minuutilla Irlanti oli taas lähellä osua, kun pallo pomppi kulmapotkusta takatolpalle, mutta älykankea irkkutoppari John O’Shea ei saanut venytettyä jalkaansa suoraksi ja ohjattua palloa tyhjiin.

Ruotsi sai hiljalleen myös otetta pelistä ja jonkinlaisia hyökkäyksiäkin. Kuitenkin Irlanti oli jälleen lähellä tehdä maalin, kun Robbie Brady tykitti 25 metristä, mutta veto meni ylärimaan nuollen yli. Ja vain pari minuuttia tuon jälkeen pirteä Hendrick tykitti jälleen, muttapallo kolahti ylärimaan.

Mainos alkaa

Irlanti menee johtoon, mutta Ruotsi tulee tasoihin

Heti toisen jakson alussa Irlanti siirtyi johtoon! Wes Hoolahan laukoi boxista pallon kauniisti oikeaan nurkkaan ja 1-0 siihen! Heti perään Ruotsi sai samassa tilanteess kaksi loistopaikkaa, mutta irlantilaismaalivahti Darren Randolph oli edessä.

Ruotsin hypertähti Zlatan Ibrahimovic väläytteli kunnolla tunnin kohdalla, kun mies laukoi vasurillaan vaikeasta asennosta, mutta pallo meni vasemmalta ohi. Odotettu 1-1-tasoitus nähtiin 71. minuutilla! Zlatan syötti vasemmalta laidalta maalille, missä Irlannin puolustaja Ciaran Clark puski pallon omaan maaliin.

Irlantilainen hyökkääjälegenda Robbie Keane vaihdettiin kehiin 77. minuutilla. Muutama minuutti tuon jälkeen Zlatan oli ohjata Ruotsin johtoon, mutta pallo ainoastaan hipoi päällikön särkkäreitä. Enempää maaleja ei nähty, joten lopputuloksena 1-1-tasapeli.

Lue myös: Zlatan Ibrahimovic treenasi Hammarbyn naisten kanssa – mielensäpahoittajat saapuivat kommentoimaan


Pelaajat:
Joukkueet: