Ruotsalaispeluri kilahti totaalisesti ATP Tourilla – paloitteli mailansa tuomarin torniin ja sai “suihkukomennuksen”

Mikael Ymer Tennis ATP Tour - Pallomeri.net

Ruotsalaispelaaja Mikael Ymer esitteli todella epäurheilijamaisia otteita tiistaina ATP Tourilla, Lyonissa pelatussa turnauksessa.

Ottelu Ymerin ja Arthur Filsin välillä oli avauserän lopulla, kun Filsin lyönti osui aivan rajan tuntumaan, minkä jälkeen Ymer löi pallon pitkäksi.

Ruotsalaispeluri alkoi näyttämään tuomarille, että Filsin lyönti oli ulkona osoittaen pallon kenttään jättämää jälkeä. Tuomari ei kuitenkaan suostunut tulemaan alas tornistaan tarkastamaan jälkeä, sillä hänen mielestään Ymer oli jatkanut pelaamista normaalisti, kun hänen olisi pitänyt keskeyttää välittömästi.

Mainos alkaa:

Tästä Ymer ei ollut lainkaan samaa mieltä – eikä hän ymmärtänyt tuomarin ratkaisua.

Lopulta peli jatkui, Fils voitti seuraavan pisteen ja nappasi sen myötä syötönmurron. Ymer oli tästä niin tulistunut, että hän käveli tuomarin luokse ja paloitteli mailansa tämän korkeaan istuimeen.

Kentälle kutsuttiin turnausjärjestäjän päätuomari, joka päätyi ainoaan mahdolliseen ratkaisuun: Ymer diskattiin ja ottelu päättyi siihen.

Kuin sattumalta uutisoimme juuri tällä viikolla tilanteesta, jossa tuomarilla oli jopa liiallistakin halukkuutta tarkistaa pallon alastulojälki.

Mikael Ymer hommasi itselleen diskauksen:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Tennis TV:n Twitterissä.


Pelaajat: