Runavik – FC Honka näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Runavik Kakkonen FIFA VAR KPV KuPS Crvena zvezda-hjk Vitebsk-KuPS Torshavn-HJK futisvedonlyönti Länsi-Suomen peliyhtiö HIFK Veikkausliigan otteluohjelma sarjajärjestelmä TPS HJK-Inter Ykkösessä Palloliitto NJS EIF HIFK Ykkösen FC Honka SJK VPS-PS Kemi Veikkausliiga Mika Ojala jalkapallo / Pallomeri.net

Konferenssiliigan karsinnoissa nähdään mukana kolme suomalaisjoukkuetta, jotka taistelevat tiukasti jatkopaikoista. Tässä live stream Runavik – FC Honka -otteluun.

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Espoossa päättyi maalittomaan tasapeliin, joten kaikki on täysin auki toisen osaottelun alla. FC Hongan suosikinasema oli kiistaton ennen otteluparin alkua, mutta tilanne mutkistui pahasti kotiottelun jälkeen.

Kun vierasmaalisääntöä ei enää ole europeleissä, niin Hongan jatkopaikka vaatii voiton. Millä tahansa tasapelillä luvassa on jatkoaika, joten marginaalit tulevat olemaan todella pienet.

Hongan tilannetta ei helpota se, että itseluottamus on melko maissa surkean alkukauden jälkeen, joten se tarjoilee piskuiselle Runavikille omat mahdollisuutensa.

Näin katsot Runavik – FC Honka -ottelun

Unibet-TV tarjoaa yksinoikeudella kaikki suomalaisjoukkueiden europelien ensimmäisen kierroksen vierasottelut. Näin ollen pääset katsomaan 15.7. pelattavan Runavikin ja FC Hongan ottelun ilmaiseksi.

Unibet-TV:n katseleminen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, josta löytyy saldoa vähintään euron verran. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!