Rullalätkä-kisa! – lähimmäksi veikanneelle Suomen fanipaita ja maila

rullakiekon mm pallomeri.net

Suomi pelaa rullalätkää ja se iskee joka jätkään! Myös Pallomeri.net elää vahvasti kisatunnelmassa mukana, kuten yllä oleva kuva MM-kisojen virallisista cheerleadereista osoittaa.

Sen kunniaksi laitetaan pystyyn perinteinen avausmaalikisa, jonka voittajalle on tarjolla Suomen fanipaita Kisaturisti-painatuksella sekä Suomen joukkueen Janne Laakkosen signeeraama maila.

Kisoissa on edessä seuraavaksi neljännesfinaalit. Suomi kohtaa torstaina omassa klo 18 alkavassa matsissaan Saksan, ja nyt siis veikataan avausmaalin syntyaikaa.

Miten osallistut:

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään, missä ajassa syntyy ottelun avausmaali. Lähimmäksi veikannut voittaa.

Esimerkkiveikkaus: 11:43, tai vaikkapa 22:15

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-7)

Ehdot ja säännöt:

1. Veikkaa Suomi-Saksa -matsin avausmaalin syntyaika alla olevaan kommenttikenttään. Veikkausaika päättyy torstaina 9.7 klo 18:00.

2. Voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos samoja veikkauksia on useampia, voittaja on se joka jätti oman vastauksensa ensin.

3. Kilpailun voittaja saa itselleen Suomen fanipaidan Kisaturisti-painatuksella (#66) sekä Janne Laakkosen signeeraaman mailan.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7. Jakamalla kilpailun sosiaalisessa mediassa, saat aikaveikkaukseesi 3 sekunnin marginaalin molempiin suuntiin. (Twitter- tai Facebook-jako. Ilmoita myös vastauksessasi, jos teit näin.)

8. Olet mukana – tsemppiä!

Aiemmista kisoistamme ja niiden voittajista voit lukea TÄSTÄ KLIKKAAMALLA!