Video: Ruben Cordano pisti naurettavan show’n pystyyn – typerä ulosajo ja räävitön filmaus

Ruben Cordano

Bolivian liigan ottelu Auroran ja Bloomingin välillä päättyi arvottomaan näytelmään, jonka päätähdeksi nousi Bloomingin maalivahti Ruben Cordano.

Blooming-veskari Ruben Cordanon osalta Aurora-Blooming-ottelun viimeiseksi jääneet minuutit olivat varsin mieleenpainuvat. Kaikki alkoi vielä suhteellisen kesysti ja omaa joukkuetta palvelevasti, kun Cordano sukelsi Tomas Bolziccolle keltaisen kortin pienen tönäisyn jälkeen.

Seuraavassa hetkessä Aurora toimitti pallon rangaistusalueelle vapaapotkusta ja Cordano kolaroi ilmassa Nicolas Marrottan kanssa. Pari sekuntia maassa kierittyään Cordano syöksyi kohti Marrottaa ja puski päällään häntä reiteen. Erotuomari antoi typerästä tempauksesta Cordanolle punaisen kortin, mutta varsinainen show oli vasta alkamassa.

Mainos alkaa:

Cordano käveli kohti pukusuojaa ja raivoistuneet Auroran kannattajat viskoivat katsomosta tavaraa kohti Cordanoa. Jokin esine olikin katsomosta tulossa kohti Cordanoa, mutta järjestyksenvalvoja löi sen ilmasta alas.

Cordano kuitenkin tarrasi päästään kiinni ja tuupertui suurieleisesti maahan kierimään. Tilanteesta kuvatusta videosta näkee selvästi, ettei mikään katsomosta heitetty tavara osu lähellekään Cordanon päätä. Cordano sitoutui filmaukseensa kunnolla ja esitti loukkaantunutta aina siihen asti, että hänet kärrättiin paareilla pois kentältä.

Blooming voitti ottelun kaikesta huolimatta maalein 1-0.

Ruben Cordano esittää saaneensa osuman katsomosta heitetystä esineestä:

https://youtu.be/POzPk9bCa8U?t=80

Katso myös: Spartak-fanit suljettiin häkkiin cup-ottelussa – joukossa myös lapsia


Pelaajat:
Joukkueet: