Video: MLB-historian surkein syöttö? – Royals-syöttäjän heitto meni aivan totaalisesti vihkoon

Jake Brentz Kansas City Royals / Pallomeri.net

Kaksinkertainen mestari Kansas City Royals sai meriittilistalleen jatkoa, kun joukkueen paidassa heitettiin MLB-historian huonoin syöttö.

Kansas City Royals voitti Oakland Athleticsin kotikentällään keskiviikon MLB-kierroksella juoksuin 10-7, mutta vaikka voitto irtosikin, niin joukkueen väreissä tehtiin hyvin mahdollisesti myös kyseenalaista historiaa.

Syöttäjä Jake Brentz nimittäin saattoi hyvinkin iskeä pöytään MLB-historian surkeimman syötön. Tämä tietenkin oli puhdas vahinko, joskin hyvin koominen sellainen.

Brentz jostain syystä koomasi ja piti pallosta liian kauan kiinni. Näin ollen hän päätyi heittämään pallon suoraan maahan omaa syöttökumpuaan päin ja siitä pallo kimmahti kohti sivurajaa. Brentz kuitenkin keräsi itsensä nolon tapauksen jälkeen ja heitti hyvän pelin, mutta hän voinee olla varma, että kyseinen klippi tulee elämään aivan omaa elämäänsä tulevaisuudessa.

Royals-syöttäjä Jake Brentz ja mahdollisesti MLB-historian surkein syöttö:

Katso myös: Klassikkovideo: Kouvola järjesti huikean ansan Superpesis-välierissä – mainosaidan taakse hiipinyt Juho Hacklin teki palon ”harhaheitosta”