Kuva: Kamerunilaispelaaja halusi vauhdittaa siirtoa pois Royal Antwerpista – ilmestyi treeneihin vihollisseuran paidassa eikä päässyt sisään

Didier Lamkel Ze Royal Antwerp / Pallomeri.net

Kamerunilaispelaaja Didier Lamkel Ze haluaa pois Royal Antwerpista ja yritti vauhdittaa siirtoaan kyseenalaisin keinoin.

Moderni jalkapallohistoria tuntee valitettavan monta siirtosaagaa, jotka ovat menneet aivan naurettavuuksiin asti. Tapaukset ovat tänä päivänä sen verran yleisiä, että helposti erehtyy luulemaan kaikkien kikkojen olevan jo käytetty.

Belgialaisseura Royal Antwerpin kamerunilaispelaaja Didier Lamkel Ze onnistui kuitenkin keksimään aika lailla ennennäkemättömän tavan edistää asiaansa. Lamkel Ze nimittäin haluaa pois Antwerpista ja siirtyä Pananthinaikosin riveihin.

Siirtoa kun ei ole kuulunut, niin Lamkel Ze alkoi kiukuttelemaan ja yrittää nyt pakottaa Antwerpia siirtoon. Lamkel Ze totesi, että paras idea tässä tilanteessa olisi saapua harjoituksiin maan suurseuran Anderlechtin pelipaidassa.

Mainos alkaa

Lamkel Ze ei kuitenkaan päässyt ihailemaan joukkuetovereiden ilmeitä, sillä stadionin henkilökunta oli hereillä, eikä päästänyt Lamkel Zetä sisälle. Lamkel Ze riuhtoi hetken ovea, kunnes viesti meni perille ja hän poistui harjoituskeskuksesta.

Royal Antwerpin Didier Lamkel Ze saapuu harjoituksiin Anderlechtin paidassa:

Katso myös: Video: Kaikkien aikojen oma maali oli senttien päässä – Brest-veskari laukoi kohti omaa maalia, pallo kimposi kahden putken kautta ulos