Järkyttävä ja verinen episodi – Rosario Centralin fani heitti Penarolin Maximiliano Oliveraa kivellä naamaan

Rosario Centralin fani heittää Penarolin Maximiliano Oliveraa kivellä päähän

Copa Libertadoresin ottelu sai ruman päätöksen, kun Rosario Centralin fani heitti kivellä Penarolin Maximiliano Oliveraa päähän.

Etelä-Amerikan mestarien liiga Copa Libertadoresin lohkovaiheen ottelussa argentiinalaisen ja uruguaylaisen Penarolin välillä saatiin synkkä loppu, kun Penarolin Maximiliano Oliveraa heitettiin katsomosta kivellä päähän.

Ottelussa oli jo tullut loppuvihellys ja vierasjoukkue Penarolin pelaajat menivät kiittämään kannattajiaan. Pelaajat joutuivat kuitenkin suojautumaan kotijoukkueen fanikatsomosta lentäneiltä kiviltä. Yksi kivistä kajahti Oliveraa verisesti suoraan naamaan.

Mainos alkaa:

Olivera raivostui täysin ja joukkuetoverit joutuivat rauhoittelemaan häntä, ettei hän sännännyt fanien kimppuun. Lopulta Olivera suostui poistumaan kentältä. Hän menetti niin paljon verta, että pyörtyi pukuhuoneessa ennen kuin hänet vietiin sairaalaan.

Ottelu oli muutenkin kuuma ja kipinöitä lensi jo ennen peliä, kun Rosarion fanit olivat repineet aitoja sivuun ja siirtyneet lähemmäksi vierasfaneja. Kukaan ei onneksi kyseisessä tilanteessa loukkaantunut. Rosarion seurajohto julisti, että seura aikoo selvittää tekijät ja heitä tullaan rankaisemaan.

Itse ottelu päättyi Rosarion voittoon maalein 1-0.

Rosario Centralin fani heittää Penarolin Maximiliano Oliveraa kivellä suoraan naamaan:

Tsekkaa myös: BBC:n asiantuntija räväyttää – kaikki Celticin ja Rangersin fanit tulisi pidättää Old Firm -ottelussa uuden lain takia


Joukkueet: ,