Tähtigolfari Rory McIlroy löi avauslyöntinsä katsojan syliin

Rory McIlroy

Golfin maailmanlistan kakkosena oleva Rory McIlroy löi Dubaissa pelattavassa kilpailussa avauslyöntinsä katsojan syliin.

Golfin supertähti Rory McIlroyn avauskierrokseen Dubaissa pelattavassa DP World Tour Championshipissä mahtui kaksi erikoista tapahtumaa. Kentän viimeisellä väylällä pohjoisirlantilaisella oli lyönnissään hurjasti tuuria mukana, kun hänen lyömänsä pallo pomppasi vesiesteestä sillan kautta takaisin nurmelle. Kentän 13. väylällä McIlroyn avauslyönti puolestaan löysi yllättävään osoitteeseen.

McIlroyn avauslyönti 193 metriä pitkällä par kolmosella epäonnistui täysin, ja pallo pomppi lopulta viheriön vieressä istuneen naisen syliin. McIlroy hassutteli aluksi lyövänsä naisen sylistä, mutta luonnollisesti pallo päädyttiin pudottamaan nurmelle mahdollisimman lähelle sitä kohtaa, mihin se alunperin pysähtyi.

McIlroyn seuraava lyönti oli kehno ja hän teki kyseiselle väylälle bogeyn. Pohjoisirlantilainen pelasi ensimmäisen kierroksensa yhden alle parin ja jakaa sijaa 15. Sami Välimäen päivä oli murheellinen, sillä suomalainen on jaetulla viimeisellä sijalla tuloksella viisi yli parin.

Rory McIlroy lyö avauksensa katsojan syliin:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Nolo sähellysmaali FA Cupissa – York City sai vastustajalta lahjan


Pelaajat: