Video: RoPS-pelaajalta hämmentävä temppu – tykitti pallon 30 metristä kohti omaa maalia

Joonas Vahtera RoPS / Pallomeri.net

RoPS:n Joonas Vahtera yllätti kaikki kentälläolijat ja katsojat, kun hän yhtäkkiä ampui pallon 30 metristä kohti omaa maalia.

RoPS saalisti keskiviikkona kauden avausvoittonsa Veikkausliigassa, kun joukkue kaatoi Hakan Valkeakoskella maalein 2-0.

Ottelu oli kuitenkin saada erittäin tuhoisan käänteen RoPS:n kannalta 55. minuutilla, kun Joonas Vahteralle sattui mystinen oikosulku. Aleksandr Kokko antoi hänelle syötön suht koht vapaaseen tilaan ja jostain syystä Vahtera päätti ampua pallon kohti omaa maalia.

Vahteran 30 metristä ampuma laukaus leijaili uhkaavasti kohti omaa maalia, mutta meni lopulta hieman maalin yli ja tilanteesta oli tuloksena vain kulmapotku ja suuren suuri hämmennys.

Mainos alkaa

Yksinkertaisin selitys lienee se, että Vahtera saattoi yrittää pelata palloa maalivahdille ja varmistaa, että syöttö olisi tarpeeksi kova, mutta niin, että jalka osuikin epähuomiossa pallon alle. Sekin toki olisi pelitilanteeseen nähden hieman yllättävä ratkaisu.

Joka tapauksessa vierasjoukkue selvisi säikähdyksellä Vahteran kudista ja neljää minuuttia myöhemmin Enoch Banza teki rovaniemeläisille avausmaalin.

RoPS:n Joonas Vahtera ampuu kaukolaukauksen kohti omaa maalia:

Katso myös: Video: Aivan posketon kierre – MLS-pelaaja tykitti maalin suoraan kulmapotkusta


Joukkueet: