Esa Lindell osui Roope Hintzin tarjoilusta – Hintz vietti neljän tehopisteen iltaa

Roope Hintz Esa Lindell - Pallomeri.net

Dallas Stars kävi maanantain NHL-kierroksella antamassa todellisen ryöpytyksen Detroit Red Wingsille Roope Hintzin johdolla.

Hintz ohjasi ensin takatolpalta Dallasin johtoon ajassa 4:53, ja muutamaa minuuttia myöhemmin oli Esa Lindellin vuoro osua, kun Hintz jätti kiekon hänelle siniviivan tuntumassa ja Lindell tempaisi pelivälineen verkon perukoille terävällä rannelaukauksella.

Ty Dellandrea osui vielä avauserässä ja ensimmäiselle erätauolle poistuttiin lukemissa 0-3. Toisessa erässä Jason Robertson, Joe Pavelski ja Jamie Benn osuivat kerran mieheen ennen kuin David Perron toi Detroitille hieman lohtua 1-6-kavennuksellaan.

Mainos alkaa:

Päätöserässä ei maaleja nähty, joten 1-6 olivat myös ottelun loppulukemat.

Hintz merkkautti ottelussa yhteistehot 1+3, joiden myötä hänen tämän kauden kokonaissaldonsa nousi lukemiin 36+38=74. Tämä on myös suomalaishyökkääjän henkilökohtainen ennätys runkosarjassa. Edellinen ennätys syntyi viime kaudella, kun Hintz tehtaili 72 pistettä (37+35).

Miro Heiskanen merkkautti kaksi syöttöä, ja hän on tehoillaan 11+60=71 enää kahden pisteen päässä suomalaispuolustajien kaikkien aikojen piste-ennätyksestä, jota pitää hallussaan Reijo Ruotsalainen. Dallasilla on runkosarjaa jäljellä vielä kaksi ottelua.

Detroitin ja Dallasin välisessä ottelussa nähtiin myös komea merkkipaalu, kun Joe Pavelski onnistui maalinteossa ja sai samalla 1000 pistettä täyteen NHL:n runkosarjan osalta.

Aiheeseen liittyvää: Erik Karlsson teki hurjaa NHL-historiaa – samaan pystytty viimeksi yli 30 vuotta sitten

Esa Lindell maalasi Roope Hintzin syötöstä:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen NHL:n Twitterissä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,