Tuomari oli hereillä – Roope Hintz sukelsi vastustajalle jäähyn, mutta lähti itse myös istunnolle

Roope Hintz Dallas Stars

Dallasin Roope Hintz sukelsi Coloradon Josh Mansonille jäähyn, mutta jäi toimistaan kiinni ja joutui itsekin rangaistusaitioon.

Dallas Stars hävisi Colorado Avalanchelle jatkoajalla maalein 4-3 johdettuaan peliä avauserän jälkeen jo 3-0. Avalanche kuitenkin käänsi pelin pikkuhiljaa itselleen ja runnoi lopulta avausvoittoon.

Starsin tähtihyökkääjä Roope Hintziä ei maalitilastossa tällä kertaa nähty ja muutenkin hän nousi esiin lähinnä kyseenalaisella tavalla. Ottelun kolmannessa erässä näet nähtiin tilanne, jossa Hintzille tuomittiin jäähy sukeltamisesta.

Mainos alkaa:

Hintz kuljetti kiekkoa kohti Avalanchen maalia, kun Josh Manson tuli hänen kimppuunsa. Manson ronkki kiekkoa pois Hintziltä ja päätyikin kampeamaan mailallaan Hintziä käteen, jolloin koukkaamisen määritelmä täyttyy.

Hintz kuitenkin päätti avittaa tuomarin päätöstä antaa jäähy lakoamalla rähmälleen maalin taakse. Toinen päätuomareista kuitenkin seurasi tilannetta tarkasti ja pisti välittömästi sekä Mansonin että Hintzin istumaan kaksiminuuttisia.

Roope Hintz sukeltaa Josh Mansonille jäähyn, mutta jää itsekin samalla nalkkiin:

Katso myös:  “Hurricanes voittaa!” – ESPN:lle kävi nolo moka Rangers-Hurricanes -ottelun jatkoajalla


Pelaajat:
Joukkueet: