Video: Roope Hintz taiteili upean häkin Carolinaa vastaan

Roope Hintz Dallas Stars / Pallomeri.net

Dallasin Roope Hintz naulasi aivan maagisen häkin Carolinaa vastaan, kun hän murtautui laidasta sisään, vei pakin kahville ja upotti limpun reppuun.

Siirtomarkkinoilla mellastanut Carolina Hurricanes sai todeta vierasjoukkue Dallas Starsin olleen tällä kertaa aivan liian tyly vieras taltutettavaksi. Stars voitti ottelun maalein 4-1 ja kentän kurkona hääri tehot 1+2 tehnyt Roope Hintz.

Hintz sai kunnian tehdä ottelun voittomaaliksi jääneen osuman ja tekikin sen perin häikäisevällä tavalla. Hintz sai kiekon vasempaan laitaan Dallasin ollessa ylivoimalla. Hintz pääsi täyteen vauhtiin ja päätti sen jälkeen haastaa Carolinan puolustajaa.

Hintz veivasi pakin kahville ja kikkasi itsensä vetopaikkaan. Harhautettu pakki pääsi kuitenkin vielä iholle ja hänen pakkiparinsa ehti myös ottamaan Hintziltä tilaa pois, joten hänellä ei ollut mahdollisuuksia päästä nokikkain maalivahdin kanssa

Taitavana ja älykkäänä pelaajana Hintz keksi kuitenkin tavan viimeistellä ja hän ampui ovelan sekä todella tarkan rystykudin takakulmaan eikä jättänyt veskarille mahdollisuuksia.

Roope Hintz kikkailee itselleen tekopaikan ja viimeistelee tylysti:

Katso myös: Video: Raivostunut fani kaasutti kentälle kesken pelin Etelä-Afrikassa – yritti ajaa tuomarin yli


Pelaajat:
Joukkueet: