Valtaisa osuma! Roope Hintz osui huikealla tavalla Game 7:ssä ja johdatti Dallasin jatkoon

Roope Hintz
Kuva: Getty Images

Dallas Starsin Roope Hintz oli yksi joukkueensa suurista sankareista, kun mies avasi maalihanat Seattle Krakenia vastaan Game 7:ssä.

Dallasin ja Seattlen upea ottelusarja paketoitiin maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun joukkueet kohtasivat seitsemännen kerran.

Ottelusta muodostui todella vähämaalinen vääntö, sillä avausmaalia saatiin odotella pitkälle toiseen erään. Lopulta ajassa 35:59 kotiyleisö huokaisi helpotuksesta, kun Hintz huudatti osumallaan Dallas-faneja. Maali oli todella komeaa katseltavaa, sillä suomalaistähti lähti karmealla vauhdilla kiekon perään ja nappasi sen itselleen Kraken-puolustaja Jamie Oleksiakilta.

Mainos alkaa:

Tämän jälkeen tie oli auki, joten Hintz eteni vetopaikkaan ja täräytti kiekon varmasti verkon perukoille.

Lopulta Dallas nappasi voiton numeroin 2-1, sillä Seattle onnistui vielä viimeisellä minuutilla kaventamaan, kun sitä ennen isäntien toisen maalin oli iskenyt Wyatt Johnston.

Dallas kohtaa konferenssifinaaleissa Vegas Golden Knightsin. Toisessa konferenssi yhteen iskevät Carolina Hurricanes ja Florida Panthers, joten suomalaisittain tiedossa on huima pudotuspelikevät.

Roope Hintz iski varmasti yhden uransa isoimmista osumista

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Pelaajat:
Joukkueet: