Video: Roope Hintz hurjasteli kaksi av-osumaa – maalit lähes identtisiä keskenään

Roope Hintz alivoimamaali Dallas Stars - Pallomeri.net

Roope Hintz oli kahden alivoimamaalinsa kera Dallas Starsin sankari, kun Stars kaatoi lauantain NHL-kierroksella St. Louis Bluesin.

Avauserä mentiin maaleitta, mutta toisen erän kuudennella peliminuutilla Jamie Benn vei kotijoukkueen johtoon. Erän puolivälin tuntumassa St. Louis pääsi hakemaan kavennusta ylivoimalla, mutta Roope Hintz ja Michael Raffl onnistuivat karkaamaan alivoimalla kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen ja suomalaishyökkääjä painoi Rafflin tarjoilusta limpun uuniin.

Hetkeä myöhemmin Blues pääsi jälleen koittamaan ylivoimalla – ja tällä kertaa se myös onnistui, kun Brandon Saad viimeisteli 1-2-kavennuksen.

Ottelun ykköstähdestä ei kuitenkaan ollut kahta sanaa, sillä päätöserän alussa – Starsin pelatessa jälleen alivoimaa – samainen kaksikko Hintz-Raffl pääsi karkaamaan ylivoimahyökkäykseen, ja tuloksena oli lähes identtinen osuma toisessa erässä nähdyn maalin kanssa.

Puolisentoista minuuttia ennen päätössummeria Jamie Benn sinetöi 4-1-loppulukemat tyhjiin. Matsin tarkemmat tilastot voit tsekata NHL:n sivuilta.

Hintzin saldo kauden 16 ottelussa on 5+3.

Roope Hintz painoi kaksi samanlaista alivoimamaalia:

Mikäli videot eivät syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa ne Hockey Dailyn Twitterissä.

Tsekkaa myös:


Pelaajat:
Joukkueet: