Roope Hintz takoi hattutempun! – Sinetöi Dallasin uskomattoman nousun kolmannella osumallaan

Roope Hintz Dallas Stars Hattutemppu - Pallomeri.net

Roope Hintz oli hurjassa vireessä sunnuntain NHL-kierroksella, kun Dallas Stars isännöi Minnesota Wildia.

Kirill Kaprizov vei vieraat johtoon avauserässä, mutta toisen erän alussa Dallas tuli tasoihin Roope Hintzin kauhottua irtokiekon sisään.

Tämän jälkeen Minnesota näyttikin sitten menevän jo menojaan, kun se iski toiseen erään vielä kolme osumaa peräjälkeen, ja kolmannen erän alussa Joel Eriksson muutti lukemat jo 1-5:een.

Mainos alkaa:

Dallas ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan.

Kun päätöserää oli takana kahdeksan minuuttia, Joe Pavelskin loistava rystylätty löysi Hintzin, joka viimeisteli suoraan syötöstä illan toisensa. Tästä ehti kulua vain hetki, kun Jason Robertson toi Dallasin kahden maalin päähän, ja ajassa 49:55 Mason Marchment iski lukemat 4-5:een.

Dallasin huima kiri sai huipennuksensa pari minuuttia ennen loppua, kun Pavelskin syöttö löysi jälleen keskustasta Hintzin, joka tempaisi 5-5-tasoituksen.

Kirsikka kakun päältä jäi kuitenkin kotijoukkueen osalta puuttumaan, sillä Hintz oli voittolaukauskisan ainoa epäonnistuja, minkä myötä Minnesota vei voiton.

Hattutemppu oli suomalaishyökkääjälle NHL-uran toinen. Hintz allekirjoitti Dallasin kanssa tiistaina 8-vuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 70 miljoonaa dollaria.

Roope Hintz tehtaili hattutempun ja huipensi Dallasin kirin:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTuben puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,