Video: Ronnie O’Sullivan tuomitsi itselleen virheen – yleisö innostui suoraselkäisestä teosta

Ronnie O'Sullivan

Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivan keräsi ihastusta osakseen UK Championshipissä toimittuaan suoraselkäisesti virheen jälkeen.

Snooker-maailman suurimpiin tähtiin kuuluva Ronnie O’Sullivan eteni maanantaina UK Championship -suurturnauksen neljännelle kierrokselle voittamalla Mark Kingin lukemin 6–3.

Ottelun tulosta merkittävämmäksi nousi hetki, joka tapahtui kahdeksannessa erässä. O’Sullivan teki lyöntiin valmistautessaan virheen, jota tuomari ei huomannut ja meni saman tien itse ilmoittamaan asiasta hänelle.

– Taisin osua punaiseen palloon kepilläni, voitte tarkistaa sen kamerasta, O’Sullivan totesi tuomarille Leo Scullionille ja istahti tuolilleen.

Scullion kävi tarkastamassa tilanteen videolta, mutta oli sen jälkeenkin yhä epävarma siitä, oliko virhettä päässyt edes tapahtumaan. Näin ollen Scullion asteli O’Sullivanin pakeille ja kysyi, että olisiko hän yhä valmis tuomitsemaan itselleen virheen ja O’Sullivan vastasi oitis myöntävästi.

Tuomari kiitti O’Sullivania rehellisyydestä, ja yleisö palkitsi tämän runsailla aplodeilla. Virheestä huolimatta King ei onnistunut kääntämään erää nimiinsä ja hän hävisi myös viimeiseksi jääneen yhdeksännen erän.

Ronnie O’Sullivan tuomitsee itselleen virheen kosketettuaan vahingossa punaista palloa:

Katso myös: Video: NHL-tuomarin tiuskaisu osui tv-mikkiin – haistatteli surutta takaisin Kraken-pelaajalle


Pelaajat: