Tuomari unohti varoittaa – Ronnie O’Sullivan menetti malttinsa ja veti lyöntipallon täysillä punaisten keskelle

Ronnie O'Sullivan

Players Championshipissä nähtiin erikoinen hetki, kun Ronnie O’Sullivan menetti malttinsa ja löi protestilyönnin.

Ronnie O’Sullivan näytti snookerpöydällä kyseenalaista puoltaan, kun hän hävisi Mark Selbylle erälukemin 6-0 Players Championship -turnauksen puolivälierissä torstaina.

Ottelu näet käynnistyi räjähdysherkästi. Selby johti avauserää pistein 12–0, kun O’Sullivan joutui tilanteeseen, jossa seuraava virhe päättäisi erän Selbyn hyväksi.

Tuomari Desislava Bozhilova ei heti varoittanut O’Sullivania tästä, kuten tuomarin pitäisi, ja tajusi pian virheensä. Hän pyysi anteeksi molemmilta pelaajilta, minkä jälkeen hän ilmoitti O’Sullivanille, että tämän on osuttava punaiseen palloon, jottei häviäisi erää.

Hieman turhautuneen oloinen O’Sullivan osoitti, että asia meni ihon alle. Hän menetti malttinsa ja reagoi tilanteeseen jysäyttämällä lyöntipallon voimalla päin punaisia, minkä seurauksena pallot levisivät pitkin pöytää.

Tapaus näytti syövän O’Sullivania kunnolla, sillä hän keräsi koko ottelussa yhteensä vain 121 pistettä.

– Se, että voittaa Ronnien missä tahansa turnauksessa ja millä tahansa tuloksella, on hienoa, mutta voittaminen tällä tavalla – pussituspeli toimi, turvapeli oli hyvää ja pitkät pallot onnistuivat – saa minut erittäin tyytyväiseksi, Selby kommentoi voittoaan ITV4:lle.

Ronnie O’Sullivan menettää hermonsa Players Championshipissä:

Katso myös: Täysin hävytön kikka – 17-vuotias Gustav Ekström kynäili huikean rankkarin miesten nelosdivarin ottelussa


Pelaajat: