Käsittämätön taisto! Ronnie O’Sullivan eteni huikealla voitolla MM-finaaliin!

Ronnie O'Sullivan Snooker MM-kisat - pallomeri.net

Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby tarjosivat kenties yhden snooker-historian hienoimmista otteluista, kun miehet pelasivat MM-välierän pitkän kaavan kautta.

Jo ennakkoon oli tiedossa, että kaksikon välisestä ottelusta on luvassa äärimmäisen mielenkiintoinen. Selby tiedettiin jo ennakkoon viheliäiseksi vastustajaksi O’Sullivanille, joka ei ole juurikaan tunnettu kärsivällisyydestään.

Ottelun alku oli kuitenkin täysin O’Sullivanin ja Selby oli vähintäänkin onnekas, että yötauolle lähdettiin vain lukemist 5-3. Tauko teki selvästi hyvää Selbylle, jonka tyyli alkoi syömään O’Sullivanin peli-iloa. Kamppailu kääntyikin täysin päälaelleen toisessa sessiossa, joka päättyi lopulta Selbyn 9-7-johdossa.

Sama kaava jatkui myös kolmannessa sessiossa, jonka viimeiset freimit herättivät kuitenkin ottelun eloon, sillä O’Sullivan onnistui nappaamaan kaksi todella tärkeää voittoa ja nousi 9-13-tilanteesta 11-13-tilanteeseen.

Perjantai-ilta huipentui uskomattomaan näytökseen

MM-välierä ei olisi voinut saada enää yhtään parempaa kruunua, koska The Rocket löysi jostain uuden vaihteen peliinsä ja tuli huimalla tavalla mukaan peliin. Selby vastasi omalla tyylillään kuitenkin takaisin ja nappasi 16-14-johdon. Miehen finaalipaikka oli enää yhden erävoiton päässä.

Ronnie O’Sullivan lisäsi kuitenkin kaasua koneeseen ja nousi tasoihin kahdella upealla freimivoitolla. Legendan suorituksesta kaiken kertoo se, että Selby ei pussittanut näiden aikana ainuttakaan palloa.

Katkaisufreimi tarjosi vielä tunteita laidasta laitaan, sillä ensiksi O’Sullivan näytti painelevan voittoon, kunnes epäonnistuminen pussituksessa avasi Selbylle mahdollisuuden. Selby ei kuitenkaan onnistunut käyttämään ensimmäistä mahdollisuuttaan, mikä tarkoitti todellista henkien taistelua. Upeiden turvalyöntien jälkeen tilanne oli se, että Selby teki ensimmäisenä virheen ja The Rocket pääsi hakemaan pussitusta. Tätä mies ei mokannut, vaan eteni upeasti MM-finaaliin 17-16-voitolla.

Lisää snooker-uutisia pääset lukemaan Finnsnooker.com -sivustolta!


Pelaajat: ,